O Nama

Poštovani kupci,

Online prodaja za područje Balkana .

Naši prodajni proizvodi su poreklom iz Narodne Republike Kine i J-Koreje. Takođe naglasavamo da su većina proizvodi iz fabrika drugih (zapadnih) zemalja stacioniranih u Kini i J-Koreji! Proizvodi su sertifikovanog kvaliteta!

Proizvodi su visokog kvaliteta i dizajna,visoke A klase. Isti proizvodi su zastupljeni i na istoku i zapadu.

Vizuelno slične i jeftinije proizvode ćete naći na našem tržištu, ali ne sa istim kvalitetom unutrašnjih delova i optikom, daleko lošijeg kvaliteta, itd.

Svi naši prodajni proizvodi su testirani !

Robu šaljemo brzom poštom-isporuka 1-3 dana, osim vikenda.Poštarinu i uslugu prenosa novca pošti plaća kupac (primer-Bexom postarina Lakog paketa=290 din-zavisi od težine paketa (nema naplata prenosa novca)  Ako zelite Post Expresom-Poštarina 300din i prenos novca zavisi od vrednosti posiljke-primer 1000 din prenos =20-50 din.

U slučaju opravdane reklamacije proizvoda, isti proizvod nam možete vratiti u roko od 14 dana u orginalnom pakovanju, fizički ne oštećenog i sa svim pripadajućim elementima i našom poštanskom uputnicom o preuzimanju narudžbine. Naša je obaveza da u vrlo kratkom roku dostavimo popravljen ili nov proizvod uz naš trošak poštarine.  O kvarovima,zameni i opis vise, pogledajte na strani Refund.

BalkanExpres