ATRAKTIVNI MINI KOFERI**SET 2 U 1** LAGANI I KVALITETNI MINI KOFERI ZA SVA VAŠA PUTOVANJA-OBRADUJTE VAŠU DECU I NAJBLIŽE!

Utisci kupaca (0)

Nema utisaka kupaca za ovaj proizvod.

Ostavite utisak

Ostavite utisakZatvori formu

ATRAKTIVNI MINI KOFERI**SET 2 U 1** LAGANI I KVALITETNI MINI KOFERI ZA SVA VAŠA PUTOVANJA-OBRADUJTE VAŠU DECU I NAJBLIŽE!

122 0

CENA: ŠOK CENA 9999 DIN
Poručite proizvod

POŠTOVANI I DRAGI KUPCI!  KUPOVINOM KOD NAS  mini koferi,  MOŽETE APSOLUTNO BITI SIGURNI DA ĆETE DOBITI ONO STO STE NARUČILI U NOVOM STANJU, TAKODJE ĆETE IMATI NAŠE PODATKE NA OTPREMNICI I NI U KOM SLUČAJU NE MOZETE BITI PREVARENI!! NAŠ MOTO JE, VELIKO POŠTOVANJE PREMA KUPCU!

DRAGI KUPCI, mini koferi su stvoreni za savršen poklon vašoj deci, najbližima ili za sebe ! su od veoma kvalitetnog i izdržljivog materijala, poreklom sa Tajvana. Izdržljivi točkići, ručice, rajfešlusi, i sama obloga kofera. U priloženim fotografijama možete videti koliko je materijal izdržljiv kada pri savijanju ne puca.-sve fotografije su slikane uživo! Prikladni su za duža i kraća putovanja, set od 2 kofera možete kupiti po ceni od 9999 dinara , i budite sigurni da ste to pitanje rešili na duži vremenski period !!

JOŠ JEDNA LETNJA ŠOK AKCIJA- 9999 DINARA SET OD 2 KOFERA !!

PRE PORUDŽBINE PROVERITE SA NAŠIM PRODAVCIMA KOJE BOJE SU DOSTUPNE.

Dimenzije : 

Manji kofer : 33cm(širina) x 50cm(visina)

Veći kofer : 40cm(širina) x  58cm (visina)

č

Lager: Na lageru

Online poručivanje