AUTO KAMERA WI-FI MINI DVR S5**ŠIROKOUGAONO SNIMANJE 170°- FULL HD SNIMAK 1080P- ODLIČNA WI FI KAMERA NA TRŽIŠTU-

Utisci kupaca (0)

Nema utisaka kupaca za ovaj proizvod.

Ostavite utisak

Ostavite utisakZatvori formu

AUTO KAMERA WI-FI MINI DVR S5**ŠIROKOUGAONO SNIMANJE 170°- FULL HD SNIMAK 1080P- ODLIČNA WI FI KAMERA NA TRŽIŠTU-

621 0

Stara cena: 12000
AKCIJA: 8000 DIN

Poručite proizvod

VNEŠTO NAJBOLJE IKADA NA NAŠEM TRŽIŠTU, VEOMA ZASTUPLJENA KOD KOREJSKIH-TAJVANSKIH I KINESKIH TAJNIH SLUŽBI-TEŠKO UOČLJIVA-LAKO SE SkIDA I POSEDUJE VRHUNSKU OPTIKU I KOREJSKI PROCESOR. NAMENJENA ZA VIŠE KLASE AUTOMOBILA, NARAVNO MOŽE I ZA STARIJA VOZILA – UPRAVLJA SE MOBILNIM TELEFONOM ILI ANDROID MULTIMEDIJOM. SVE SAMO VISOKE POHVALE ZA OVU KAMERU!! 

Klikom na ovaj link poznate srpske platforme (polovni automobili), mozete se informisati vise o upotrebi Auto kamera fhd. https://www.polovniautomobili.com/auto-vesti/saveti/3672/zasto-se-u-svetu-koriste-auto-kamere-i-da-li-su-one-dozvoljene-kod-nas 

POŠTOVANI I DRAGI KUPCI!  KUPOVINOM KOD NAS MOŽETE BITI APSOLUTNO  SIGURNI DA ĆETE DOBITI ONO STO STE NARUČILI U NOVOM STANJU, TAKODJE ĆETE IMATI NAŠE PODATKE NA OTPREMNICI I NI U KOM SLUČAJU NE MOZETE BITI PREVARENI!! NAŠ MOTO JE, VELIKO POŠTOVANJE PREMA KUPCU!

 WI-FI AUTO KAMERA DVR S5S- AKCIJA SA 12000 NA 8000 DIN!

  • Skrivena instalacija dizajnirana za originalni automobilski stil.
  • Poseduje ciklično snimanje, možete podesiti minute, obrisati ranije snimljene fragmente- ako je memorija puna. Podržava -32- GB micro SD karticu.
  • Ugrađeni WIFI, podrška za iOS i Android APP manipulacije, možete gledati video u stvarnom vremenu, postaviti kameru,reprodukovati datoteke zapisa na mobilnom telefonu,  i kopirati video datoteke  na mobilni,  dijeliti na ineternet, brisati datoteke zapisa, samo putem WiFi-a, ne morate trošiti internet podatke.
  • Ugrađeni G senzor, sačuvajte važan video zapis pri padu, naglom kočenju u posebnu mapu kako ne biste propustili.
Vrhunska mini auto kamera wifi DVR S5 je kamera namenjena za snimanje saobraćaja. Kamera ima gornji samolepljujući sloj i lepi se na šoferku, a sam oblik omogućava da to bude odmah iznad unutrašnjeg retrovizora. *Kamera ima svoj WIFI što omogućava da se povežete sa vašim ANDROID ili iOS telefonom pomoću aplikacije. U samoj aplikaciji poseduje dodatne opcije za upravljanje kamerom. *Kamera ima G senzor koji omogućava detekciju pokreta i pri sudaru odmah zaključava snimak i sprečava slučajno brisanje tog snimka. Kamera takođe radi na principu cikličnog snimanja (kada se SD kartica popuni automatski briše prvi snimak). Podržava mikro SD karticu maksimalne veličine 64G (uređaj dolazi bez kartice) neophodna je kartica KLASE 10, od nje zavisi sam rad 9000 DINWI-FI pregledavanja i kvaliteta snimka. Širokougaono snimanje od 170 stepeni! Video format H.264 kompresovan. Poseduje kabal za povezivanje sa dodatnim ekranom, multimedijom. Sam uređaj ne poseduje svoj ekran. wifi auto kamera se upravlja i gleda na mobilnom telefonu
 UZ KUPLJENU AUTO KAMERU KOD NAS MOŽETE KUPITI MEMORIJSKU KARTICU OD 32 GB, PO CENI OD 1000 DIN ! AKO ŽELITE PORUČITI I KARTICU, NAVEDITE U DODATNIM NAPOMENAMA.

Specifikacije :

1. CPU: Novatek 9665 
2. Vidni ugao snimanja : 170 stepeni
3. Rezolucija snimanja: 1920 * 1080 30fps 
4. Format video zapisa: MOV 
5. Video klip: 1/3/5 min. 
6. Video kodek: H.264 (* .MOV) 
7. Skladištenje: SD kartica (64G Max) klasa 10+ !
10. Glavni materijal: ABS 
11. Napajanje: ACC paljenje
12. Veličina: 8 * 5 * 4 cm

Lager: Na lageru

Online poručivanje