BEŽIČNI VIDEO NADZOR WI-FI 5G – 4 pixela- NOVA GENERACIJA OPTIKE I SOČIVA-

Utisci kupaca (0)

Nema utisaka kupaca za ovaj proizvod.

Ostavite utisak

Ostavite utisakZatvori formu

BEŽIČNI VIDEO NADZOR WI-FI 5G – 4 pixela- NOVA GENERACIJA OPTIKE I SOČIVA-

1001 0

Stara cena: 21300
AKCIJA: 19000

Poručite proizvod

POŠTOVANI I DRAGI KUPCI!  KUPOVINOM KOD NAS-BEŽIČNI VIDEO NADZOR WI FI 5G MOŽETE APSOLUTNO BITI SIGURNI DA ĆETE DOBITI ONO STO STE NARUČILI U NOVOM STANJU, TAKODJE ĆETE IMATI NAŠE PODATKE NA OTPREMNICI I NI U KOM SLUČAJU NE MOZETE BITI PREVARENI!! NAŠ MOTO JE, VELIKO POŠTOVANJE PREMA KUPCU!

Bežični WiFi video nadzor 5G je video nadzor poslednje generacije sa 4 IP bežične kamere. Govorimo o kompletu za video nadzor, opremljenom bežičnom tehnologijom. To će vam omogućiti da sistem instalirate veoma lako, bez potrebe da provlačite kablove, kanale ili bilo šta drugo za instalaciju. Rezolucija je 1080 p (1920 × 1080). WI FI video nadzor  poseduje i detektor pokreta. Domet kamera od 20-30m u zavisnosti od prepreka. Kamere su vodootporne predviđene za montazu napolju, nemaju smetnje zbog vremenskih uslova, a mogu se montirati i u unutrašnjosti objekta. Svaka kamera ima svoju WI-FI antenicu za slanje podataka i svoje napajanje putem adaptera koji je u kompletu. DVR ima dve mini WiFi antenice koje mu omogućavaju prijem podataka sa kamera za video nadzor, mogućnost  praćenja preko interneta putem  kompijutera, lap topa, telefona, tableta. . . bilo kog uređaja koji ima konekciju sa internetom.

Bežični WiFi video nadzor 5G opremljen je NVR ONVIF IP tehnologijom, koja vam omogućava da povežete kompletan komplet sa ADSL-om, omogućavajući pristup i gledanje u realnom vremenu putem Smartphone, Tablet ili PC-a u straming režimu. Podržani su svi glavni operativni sistemi koji su trenutno na tržištu, kao što su Apple, Android, Wndovw Phone, Blackbarry, Symbian itd…

VR + 4 k unutrašnje/spoljašnje kamere sa HD rezolucijom! Komplet je u stanju da zadovolji i najzahtevnije kupce. Poseduje i noćni vid koji funkcioniše i u zatvorenom i na otvorenom. Ne propustite NVR prijemnik, koji će vam omogućiti da upravljate video strimom u HD formatu, uživajte u mnogim funkcijama za gledanje i snimanje. NVR podržava Sata hard diskove i brojne medije za bekap.

Karakteristike NVR DVR-a :
-Na NVR-DVR mogu se konektovati najviše 4 kamere
-Brzina snimanja je 120fps -30fps po kanalu
-Video kompresija koju podržava je H.264
-Podržava TCP / IP, UDP, UPNP, DHCP, DNS / DDNS, SMTP, HTTP, FTP
-Može se koristiti HARD disk: do 4TB, sata-klasičan kompijuterski hard za memorisanje snimljenih podataka
-Video izlaz HDMI ili konektor za povezivanje monitora
-Ima 1 USB port
-Napajanje sa el. mreže

Karakteristike IP kamera za nadzor:

-4 pixela
-1080p rezolucija
-Frame rate 30fps
-Matrix 1/4-Progressive Scan Sensor Resolution
-Ugao gledanja 77°
-Poseduju IR diode koje omogućavaju gledanje noću
-3.6mm optika
-Mogućnost konekcije sa internetom
-Napajanje DC12V/2A-svaka kamera ima sopstveno napajanje
-Radna temperatura od -10 do + 50° C

Tel 0649380203

video WiFi nadzor

Lager: Na lageru

Online poručivanje