BEŽIČNI ORGINALAN WIRELESS PUNJAČ ZA VAŠ MOBILNI TELEFON + držač za auto ILI GDE GOD- MODEL S55- ! **NOVO** AUTOMATSKO ZATVARANJE BEŽIČNOG PUNJAČA I DRŽAČA U VAŠEM AUTOMOBILU!!!

Utisci kupaca (5)

Otvorite utiske
Nesa M

Ovo je stvarno fenomenalan HIT odlican je. Poydrav za vas!!


Milko

Svaka cast,stigao i lep i radi


fedja

Nemam reci za kvalitet. Sjajna stvar meni radi odlicno. Pozz za prodavce


Ana j

fenomenaln i brzo puni,vrh, vrh! Svaka cast


Nikola

Punjac radi fenomenalno, odlicno!!


Ostavite utisakZatvorite utiske

BEŽIČNI ORGINALAN WIRELESS PUNJAČ ZA VAŠ MOBILNI TELEFON + držač za auto ILI GDE GOD- MODEL S55- ! **NOVO** AUTOMATSKO ZATVARANJE BEŽIČNOG PUNJAČA I DRŽAČA U VAŠEM AUTOMOBILU!!!

572 0

CENA: Akcija 2800 din
Poručite proizvod

NOVO NA NAŠEM TRŽIŠTU. WIRELESS bežični PUNJAČ ZA VAŠ TELEFON, KOJI SE AUTOMATSKI ZATVARA KADA UBACITE VAŠ MOBILNI TELEFON ! BRZO BEŽIČNO PUNJENJE. BEZICNI PUNJACI BEZ DODATNIH KABLOVA I NESIGURNOSTI DA TELEFON MOŽE DA ISPADNE.

  1. POŠTOVANI I DRAGI KUPCI!  KUPOVINOM KOD NAS MOŽETE APSOLUTNO BITI SIGURNI DA ĆETE DOBITI ONO STO STE NARUČILI U NOVOM STANJU, TAKODJE ĆETE IMATI NAŠE PODATKE NA OTPREMNICI I NI U KOM SLUČAJU NE MOZETE BITI PREVARENI!! NAŠ MOTO JE, VELIKO POŠTOVANJE PREMA KUPCU!

  2. Bežični punjač -Bezicni punjaci model punjača i držača s55 je NOVI hit na našem tržištu za punjenje vaseg novog telefona. Prilikom ubacivanja mobilnog telefona u držač pomoću automatskog senzora steže vaš mobilni telefon tako da budete sigurni da neće ispasti tokom Vaše vožnje, takodje osiguranim silikonom koji neće oštetiti uređaj prilikom zatvaranja i momentalno kreće sa wireless punjenjem jačinom od 10W, više ne morate da se mučite sa dodatnim kablovima koji Vas ometaju u toku vožnje. Pregledno možete koristiti navigaciju, komunicirati, a da pritom budete sigurni da se baterija puni i da je mobilni telefon na sigurnom uz mogućnost rotacije telefona za 360 stepeni!!! Iskoristite ovu akcijsku ponudu i po ceni od 2800 dinara obezbedite sebi SIGURAN DRŽAČ I BRZ BEŽIČNI PUNJAČ, za sigurna duga putovanja i urbane gradske vožnje!

SPECIFIKACIJE MODELA S55:

Izvor napajanja: USB

Izlaz: 5V/2A

Ulaz: 5V/2A

Bežični izlaz: 10W

Dimenzije : 12,3 * 7,3 * 2,1 CM

Težina 95g

Proizvod možete poručiti putem ONLINE ili pozivom na broj telefona.

Slanje brzom poštom.

TEL 0649380203

Lager: Na lageru

Online poručivanje