BLUTUT- WIFI KARAOKE MIKROFON WS 858- Fenomenalan i čist zvuk- Mogućnost povezivanja putem blututa na sve android i iphone uređaje**HIT**

Utisci kupaca (1)

Otvorite utiske
Aleksandar Saša

Odlična stvar, radi odlično. Sve preporuke 10+


Ostavite utisakZatvorite utiske

BLUTUT- WIFI KARAOKE MIKROFON WS 858- Fenomenalan i čist zvuk- Mogućnost povezivanja putem blututa na sve android i iphone uređaje**HIT**

1025

CENA: 2600 din
Poručite proizvod

POŠTOVANI I DRAGI KUPCI!  KUPOVINOM KOD NAS  blutut karaoke mikrofon, MOŽETE APSOLUTNO BITI SIGURNI DA ĆETE DOBITI ONO STO STE NARUČILI U NOVOM STANJU, TAKODJE ĆETE IMATI NAŠE PODATKE NA OTPREMNICI I NI U KOM SLUČAJU NE MOZETE BITI PREVARENI!! NAŠ MOTO JE, VELIKO POŠTOVANJE PREMA KUPCU!

 

BLUTUT WI-FI KARAOKE MIKROFON **HIT**

Ovaj  fenomenalni karaoke mikrofon možete poručiti online ili pozivom na broj telefona. ISKORISTITE AKCIJU DO KRAJA MESECA I PORUČITE PO CENI OD 2600 DIN!!

WS 858 karaoke mikrofo… je idealan za vaše slobodno vreme i karaoke žurke jer u sebi ima integrisan mikrofon koji je idealan za čistu muziku i karaoke. Mogućnost bluetooth (blutut) povezivanja sa drugim uređajima čini ga savršenim za karaoke, bez muke sa kablovima. Mikrofon takođe možete povezati sa USB memorijom i tako muziku puštati na  mikrofon. 

mikrofon je takođe lagan u ruci i veoma jednostavan za upotrebu, može biti odličan poklon za vaše najbliže, kako starije tako i mlađe !! Iskoristite akcijsku cenu za vreme praznika i poručite ovaj mikrofon po specijalnoj ceni !

Specifikacije:

Blutut 4.2 konekcija

Frekvencijski opseg: 100Hz-20KhZ

Zvučnik : 1 * 10W

Kapacitet baterije : 3600 mAh

Vreme trajanja baterije : 8h

Vreme punjenja : 3-4 h

Neto težina : 350g

U pakovanju dolazi : 1 mikrofon, 1 usb kabl,1 aux linija, 1 fabričko uputstvo.

 

 

 

Lager: Na lageru

Online poručivanje