ZIMSKA AKCIJA ! **EVA BLUE PUTNI KOFERI** SET 3 U 1- NAJBOLJI KVALITET PUTNIH KOFERA PO FENOMENALNIM CENAMA- NAJIZDRŽLJIVIJI MATERIJAL- FENOMENALNA PONUDA!

Utisci kupaca (0)

Nema utisaka kupaca za ovaj proizvod.

Ostavite utisak

Ostavite utisakZatvori formu

ZIMSKA AKCIJA ! **EVA BLUE PUTNI KOFERI** SET 3 U 1- NAJBOLJI KVALITET PUTNIH KOFERA PO FENOMENALNIM CENAMA- NAJIZDRŽLJIVIJI MATERIJAL- FENOMENALNA PONUDA!

448 0

CENA: ZIMSKA AKCIJA- 14500 DIN
Poručite proizvod

POŠTOVANI I DRAGI KUPCI!  KUPOVINOM KOD NAS EVA putni koferi,  MOŽETE APSOLUTNO BITI SIGURNI DA ĆETE DOBITI ONO STO STE NARUČILI U NOVOM STANJU, TAKODJE ĆETE IMATI NAŠE PODATKE NA OTPREMNICI I NI U KOM SLUČAJU NE MOZETE BITI PREVARENI!! NAŠ MOTO JE, VELIKO POŠTOVANJE PREMA KUPCU!

Dragi kupci. Putni koferi EVA su izrađeni od najkvalitetnijeg materijala, do najmanjih sitnica. Točkovi, ručice, lozinka za zaključavanje, rajfešlusi, itd, sve je rađeno po najvišim standardima. Koferi su poreklom sa Tajvana, kao što je poznato da oni imaju najkvalitetniju robu, i uvek je A klasa. U priloženim fotografijama možete videti koliko je materijal izdržljiv kada pri savijanju ne puca. Sve fotografije su slikane uživo! Koferi su lagani, i ne zauzimaju mnogo prostora u Vašem domu jer mogu stati jedan u drugi. Odlični su za porodična putovanja, i bezbedni su zbog sigurne lozinke na koferima !

LETNJA AKCIJA – 14500 DINARA SET OD 3 KOFERA !!!

Dimenzije : 

Mali kofer : 33cm(širina) x 50cm(visina)

Srednji : 40cm(širina) x  58cm (visina)

Veliki :47cm (širina) x 70cm (visina)

BOJA PLAVA.

Lager: Na lageru

Online poručivanje