NAJVEĆI I NAJJAČI ZVUČNIK BLTUT-CH-126-NAVAHO-LAKO PRENOSIV NA TOČKIĆIMA, JAČINE 600W ! FENOMENALAN ZVUK ZA SVE VRSTE PROSLAVA, NAJJAČA LITIJUM JONSKA BATERIJA-2 BEŽIČNA MIKROFONA U PAKETU!

Utisci kupaca (0)

Nema utisaka kupaca za ovaj proizvod.

Ostavite utisak

Ostavite utisakZatvori formu

NAJVEĆI I NAJJAČI ZVUČNIK BLTUT-CH-126-NAVAHO-LAKO PRENOSIV NA TOČKIĆIMA, JAČINE 600W ! FENOMENALAN ZVUK ZA SVE VRSTE PROSLAVA, NAJJAČA LITIJUM JONSKA BATERIJA-2 BEŽIČNA MIKROFONA U PAKETU!

232 0

CENA: 27000
Poručite proizvod

POŠTOVANI I DRAGI KUPCI!  KUPOVINOM KOD NAS-blutut karaoke zvucnik-ch-126 bluetooth-karaoke, MOŽETE APSOLUTNO BITI SIGURNI DA ĆETE DOBITI ONO STO STE NARUČILI U NOVOM STANJU, TAKODJE ĆETE IMATI NAŠE PODATKE NA OTPREMNICI I NI U KOM SLUČAJU NE MOZETE BITI PREVARENI!! NAŠ MOTO JE, VELIKO POŠTOVANJE PREMA KUPCU!

Poštovani potrošači, CH-126 je trenutno najjači i najveći blutut karaoke prenosivi zvučnik na našem tržištu! Najnovija generacija velikih zvučnika, namenjena za prave ljubitelje muzike i proslava na otvorenom-prikljucak raznih istumenata- Svojom jačinom od 600W pomera sve granice pravog i jakog zvuka. Uz zvučnik u paketu idu i 2 bežična mikrofona koja rade na udaljenosti do 15mn, isti ne mogu raditi zajedno već dok se jedan koristi drugi se puni! Takođe možete priključiti i mikrofon sa kablom radi boljeg karaoke doživljaja. Na zvučnik možete povezati neki instrument, kao naprimer gitaru. Muziku možete reprodukovati putem bluetooth-a, SD kartice, USB flash memorije, takođe i AUX kabl. Zvučnik je veoma moderno dizajniran sa LED diodama koje veoma ulepšavaju doživljaj.  

OBEZBEDITE SEBI OVAJ FENOMENALNI I NAJVEĆI ZVUČNIK, I PRAVITE NAJBOLJE ZABAVE !

Specifikacije :

■ Poseduje bass

■ Integrisani Bluetooth 4.0 za povezivanje bežičnih uređaja. 

■Dodajte AUX izvore.

■Ovaj zvučnik koristi dobar mikrofon, dobar zvuk, udaljen i osetljiv. 

■ Jack m ima ulaz za gitaru

■ Ulaz za mikrofon

■ Reprodukujte MP3 putem USB-a, MMC memorijske kartice, Bluetooth 

■ Ručke i točkovi kao kofer.

■ Pogodne za unutrašnju i vanjsku upotrebu. 

■ Veličina : 42 x 37 x 82 CM – Težina 17kg

 

 

Lager: Na lageru

Online poručivanje