MODEL GW27X–PAMETNI DEČIJI SAT-WONLEX-LBS +POZIVI +LOKACIJA-BAZNE STANICE PREKO APLIKACIJE, RODITELJI ODLIČAN NADZOR-VEOMA FUNKCIONALAN I LEP SAT*****-HIT SAT!

Utisci kupaca (5)

Otvorite utiske
Nidza

takodje super satic. Hvala prodavcu


Milica b

Odlican sat, svi smo zadovoljni- Hvala Pozdrav


Jelena

Satici su stigli,decica prezadovoljna a i mi takodje.Sve pohvale za saradnju

image


Miljan 85

Odlična saradnja :) Dečak je oduševljen, od sada zaobilazim KP i ostale sajtove . Sve pohvale i preporuke za prodavca. 10+


Sladjana S.

SVE PREPORUKE !!!!!!OBJASNJENA RAZLIKA IZMEDJU GPS I LBS !!! UPUTSTVO ZA KORISCENJE NA SRPSKOM JEZIKU ZAISTA SJAJNI PRODAVCI!!!! KUPOVACEMO JOS !!!!


Ostavite utisakZatvorite utiske

MODEL GW27X–PAMETNI DEČIJI SAT-WONLEX-LBS +POZIVI +LOKACIJA-BAZNE STANICE PREKO APLIKACIJE, RODITELJI ODLIČAN NADZOR-VEOMA FUNKCIONALAN I LEP SAT*****-HIT SAT!

1986 0

CENA: AKCIJA- 2600 DIN Poručite proizvod

AKCIJA SA 3400 na 2600 Din

POŠTOVANI I DRAGI KUPCI!  KUPOVINOM KOD NAS MOŽETE APSOLUTNO BITI SIGURNI DA ĆETE DOBITI ONO STO STE NARUČILI U NOVOM STANJU, TAKODJE ĆETE IMATI NAŠE PODATKE NA OTPREMNICI I NI U KOM SLUČAJU NE MOZETE BITI PREVARENI!! NAŠ MOTO JE, VELIKO POŠTOVANJE PREMA KUPCU!

OPIS; PAMETNI DEČIJI SAT SA LOKACIJOM BAZNE STANICE!!! 

MOZE POZIVATI I MOZESE POZIVATI , MOŽETE ISTALIRATI APLIKACIJU I UPRAVLJATI SATOM I PODESITI DO13 BROJEVA KOJE SAT MOŽE POZVATI I OBRNUTO A MOŽETE I NE PODESAVATI BROJEVE I TADA SAT MOZE POZIVATI MNOGO VISE BROJEVA A ISTO TAKO MOGU GA POZIVATI SVI A VI PREKO APLIKACIJE MOZETE ČETOVATI I PRATITI LOKACIJU ANTENSKE BAZNE STANICE.!! 

Poseduje matematičku igricu za brzi razvoj dece.

KORISTI SIM KARTICU MTS/VIP/TELENOR I DRUGE

DA BI SAT DAVAO LBS LOKACIJU MORA IMATI INTERNETA I KREDITA A AKO SE SAMO KORISTI DA SE POZIVA ONDA NE MORA IMATI KREDIT.

KORISTI KARTICU MTS-VIP-TELENOR.  PRETPLATA ILI DOPUNA

BOJA ROZE CRNA I PLAVO CRNA

Model pametni dečiji sat lbs“Gledajte poziciju LBS“. gps NE. (Gledajte samo LBS lokaciju, jačinu signala LBS bazne stanice kroz triangularni princip pozicioniranja, sto je jači  signal, pozicioniranje tačnije. LBS pozicioniranje: Raspon greske 100-500-1000 metara).

Karakteristike:
1, veliki ekran u boji veličine 1,44 inča;
2, dvosmerni poziv, bilo kada, bilo gde;
3, SOS pomoć, ključ može biti;
4, daljinski nadzor, situacija LBS Bazna stanica;
5, govorni interfon, neometan;
6, elektronska ograda, inteligentno upozorenje;
7, istorijska staza, inteligentna zaštita;
8, Gps je onemogućen, koncentrisati se na lbs;
9, daljinski budilnik, topli podsetnik;
10,  usluga nadogradnje platforme se tracker.

MOLIMO VAS DA NE SUMNJATE U ISPRAVNOST SATA U VEZI PODESAVANJA, JER JE SAT PRE ISPORUKE TESTIRAN NA VEZU SA SERVEROM! KADA JEDNOM REGISTRUJETE SAT, ISTI JE  VEZAN ZA VAS MAIL I VASU APLIKACIJU. OSIM AKO ZELITE PROMENITI TELEFON I BRISATI APLIKACIJU U TOM SLUCAJU PRE BILO KOJE RADNJE U APLIKACIJI ODJAVITI(edit) SAT!! DA BI STE MOGLI PONOVO ISTI REGISTROVATI! DRUGI CLAN PORODICE TAKODJE MOZE ISTALIRATI APLIKACIJU SE TRACKER, STIM STO SE TADA SAMO LOGUJE SA MAILOM I SIFROM GLAVNOG I PRVOG ISTALIRANOG..  DOBRONAMERNO UPOZORENJE-NE EKSPERMENTISATI SA APLIKACIJAMA VAN ORGINALNOE APLIKACIJE SE TRACKER, VEZIVANJE SATA SA DRUGIM RAZNIM PONUDJENIM APLIKACIJAMA NA INTERNETU  KAO STO SU MY KIDS I OSTALE APLIKACIJE, JE STETNO  PO SAT!! A ISTO MOZEMO LAKO UTVRDITI. NAPOMINJEMO DA JE OVAJ SAT VRLO OZBILJAN I VRLO FUNKCIONALAN!!!

Molimo Vas da sacuvate sat od fizickog ostecenja, sacuvajte i sve elemente u kompletu kako je zaprimljen i postansku otpremnicu o dostavi!!

Sat nije potpuno vodootporan ne stavljati pod vodu!!!

Lista proizvoda:
Smart sat * 1
USB kabl * 1
Aplikacija za podršku: Setracker

PORUDZBINA ONLINE ,dostava brzom poštom,placanje pouzećem!

0655224310

Lager: Na lageru

Online poručivanje