MODEL Q260S–PAMETNI DEČIJI GPS SAT ZA PRAĆENJE KOŽNI KAIŠ! WOLNEX SAT LOKATOR ZA PRACENJE I NADZOR DECE I ODRASLIH OD 6 DO 105 GOD+Otkucaj SRCA-Puls-UPRAVLJANJE APIKACIJOM SE TRACKER-POSEDUJE SVOJU TASTATURU! LEPOG DIZAJNA. GARANtovano orginalan!

Utisci kupaca (5)

Otvorite utiske
zElja

vrh sat radi lepo i korisno. prodavci svako dobro.


Joca c

Sat sam dobio bas kao sa slike i mogu samo reci HVALA!! super!


Sara

Odlicno radi,dobar i za sport ima sve, neverovatan sat. pozdrav za prodavce


Vildana

Sat sam uzela za dementnog oca, da mogu uvek pratiti gde je i dobiti kada zagubi telefon. Super sat, ima svrhu i cena je odlicna za ovakav proizvod, preporucila bih svakome, od najmladjih do najstarijih. P.S dobijete i detaljno uputstvo, bez mucenja ;)


Boris

Kaj reć za ove ljude osim BRAVO. NIGDJE NEMA OVAKVE SURADNJE SAT JE DO HRVATSKE STIGAO BRZO I SVE RADI ! NE KUZIM ZAS SE LJUDI RAZMISLJAJU KUPIT BILO GDJE U SVJET KAD OVAKO DOBRO RADE


Ostavite utisakZatvorite utiske

MODEL Q260S–PAMETNI DEČIJI GPS SAT ZA PRAĆENJE KOŽNI KAIŠ! WOLNEX SAT LOKATOR ZA PRACENJE I NADZOR DECE I ODRASLIH OD 6 DO 105 GOD+Otkucaj SRCA-Puls-UPRAVLJANJE APIKACIJOM SE TRACKER-POSEDUJE SVOJU TASTATURU! LEPOG DIZAJNA. GARANtovano orginalan!

1040 0

CENA: 5000 din Trenutno nema!
Poručite proizvod

POŠTOVANI I DRAGI KUPCI!  KUPOVINOM KOD NAS MOŽETE APSOLUTNO BITI SIGURNI DA ĆETE DOBITI ONO STO STE NARUČILI U NOVOM STANJU, TAKODJE ĆETE IMATI NAŠE PODATKE NA OTPREMNICI I NI U KOM SLUČAJU NE MOZETE BITI PREVARENI!! NAŠ MOTO JE, VELIKO POŠTOVANJE PREMA KUPCU!

KORISTI KARTICE SVIH OPERATERA MTS, TELENOR, VIP…

Pmetni gps sat, za pracenje, nadzor SAT ZA PRACENJE MEDIATEK PROCESOR. SERTIFIKOVAN SAT! – LOKACIJU VASE DECE Ili STARIH I  VASA KOMUNIKACIJA SA NJIMA *HIT* OD 6 DO 105 Godina. Poseduje i merenje pulsa otkucaja srca itd. BOJA KAO NA PRVOJ SLICI

SAT JE VRLO VRLO OZBILJAN SA OZBILJNIM PERFORMANSAMA!!

pmetni gps sat, za pracenje, nadzora, preciznih pozicija: GPS + BDS + LBS + .  KORISTI Tel Mrezu standard sim kartica, mreza internet  GSM,GPRS:850/900/1800/1900MHZ Elektronska pretraga: roditelj može prilagoditi sigurnosni opseg. Kada dete ili stariji nalazi izvan sigurnosne zone aplikacija vas odmah obavestava P Možete pratiti put  kretanja 30 dana u nazad a svaki minut mozete pratiti trenutnu poziciju sata )
Sat moze da pozove vise brojeva 10 koje Vi zadate preko aplikacije i dodatni SOS poziv! Deca mogu dugo pritisnuti tipku sos u trajanju od 3 sekunde za pomoć kada su u opasnosti na broj tel koji vi zadate putem aplikacije.
daljinski nadzor: Imate način slušanja zvuka u bilo kom trenutku o okruženju
glas , ćaskanje: sat ne samo da može da pozove, već može i  ćaskati. Možete razgovarati sa djetetom kad god i gdje god. Nakon što ostvarite vezu vi i vase dete mozete razgovarati .
Mozete zaklucati sat, postaviti vrijeme  putem aplikacije kako bi se izbego zadrzavanje  dece na mestima gde po vama nebi trebala biti,cim skrene sa zadatog puta sat ce vas alarmirati   
Poseduje: pronaci izgubljeni sat, ako ga skinu sa ruke vas ce automatski alarmirati
Grupe alarmnog sata: pomažu vašoj deci da održavaju redovno radno vreme.Sat da miruje na času ITD
Sat nije vodo otporan!

 MOLIMO VAS DA NE SUMNJATE U ISPRAVNOST SATA U VEZI PODESAVANJA, JER JE SAT PRE ISPORUKE TESTIRAN NA VEZU SA SERVEROM! KADA JEDNOM REGISTRUJETE SAT, ISTI JE  VEZAN ZA VAS MAIL I VASU APLIKACIJU. OSIM AKO ZELITE PROMENITI TELEFON I BRISATI APLIKACIJU U TOM SLUCAJU PRE BILO KOJE RADNJE U APLIKACIJI ODJAVITI(edit) SAT!! DA BI STE MOGLI PONOVO ISTI REGISTROVATI! DRUGI CLAN PORODICE TAKODJE MOZE ISTALIRATI APLIKACIJU SE TRACKER, STIM STO SE TADA SAMO LOGUJE SA MAILOM I SIFROM GLAVNOG I PRVOG ISTALIRANOG..  DOBRONAMERNO UPOZORENJE-NE EKSPERMENTISATI SA APLIKACIJAMA VAN ORGINALNOE APLIKACIJE SE TRACKER, VEZIVANJE SATA SA DRUGIM RAZNIM PONUDJENIM APLIKACIJAMA NA INTERNETU  KAO STO SU MY KIDS I OSTALE APLIKACIJE, JE STETNO  PO SAT!! TAKO POVEZAN SAT NECEMO PRIZNATI U REKLAMACIJI, A ISTO MOZEMO LAKO UTVRDITI. NAPOMINJEMO DA JE OVAJ SAT VRLO OZBILJAN I VRLO FUNKCIONALAN!!!

Molimo Vas da sacuvate sat od fizickog ostecenja, sacuvajte i sve elemente u kompletu kako je zaprimljen i postansku otpremnicu o dostavi!!

JAKO BRZO PUNJENJE ISKLJUCIVO USB RACUNARA ILI LAP TOPA!.

PAKET SAT-USB KABAL-UPUTSTVO ENGLESKI   + Uputstvo na Srpskom .

Online porucivanje, putem forme ili tel 0649380203

Dostava brzom postom

Lager: Nije na lageru

Online poručivanje