PAMETNI SAT C 500 – SAT NOVIJE GENERACIJE – SIM KARTICA BLUETOOTH – APLIKACIJE – SAT PREDVIĐEN ZA SVAKI UZRAST !!

Utisci kupaca (3)

Otvorite utiske
Danijela

Uz prethodni komentar

imageDanijela

Sat je prelep, sve savršeno radi. Prodavac je izuzetno korektan. Jedina zamerka je što prodavac ne praktikuje lično preuzimanje čak ni kada kupac želi da dođe gde njemu odgovara. Zbog toga se javlja sumnja kod kupca. Ja sam bila spremna na rizik i na kraju svega sam prezadovoljna.


Ostavite utisakZatvorite utiske

PAMETNI SAT C 500 – SAT NOVIJE GENERACIJE – SIM KARTICA BLUETOOTH – APLIKACIJE – SAT PREDVIĐEN ZA SVAKI UZRAST !!

350 0

Stara cena: 3500
AKCIJA: 2800

Poručite proizvod

  1. POŠTOVANI I DRAGI KUPCI!  KUPOVINOM KOD NAS-PAMETNI  SAT X6TT- MOŽETE APSOLUTNO BITI SIGURNI DA ĆETE DOBITI ONO STO STE NARUČILI U NOVOM STANJU, TAKODJE ĆETE IMATI NAŠE PODATKE NA OTPREMNICI I NI U KOM SLUČAJU NE MOZETE BITI PREVARENI!! NAŠ MOTO JE, VELIKO POŠTOVANJE PREMA KUPCU!
  2. PAMETNI  SAT X6TT  TAČ IZVAREDAN SAT ZA SVE UZRASTE  OD 5 , I ZA ODRASLE OSOBE SA SVIM FUNKCIJAMA I VEOMA UDOBNIM KAISOM!! NECETE SE NIKAKO POKAJATI AKO ODABERETE OVAJ SAT I KAO POKLON A I KUPITI ZA SEBE JER VEOMA LEPO STOJI NA RUCI !!TOLIKO ĆVRST-ELEGANTAN, SJAJNOG OKVIRA I JAKO PRECIZNOG TAČ MONITORA!

Pametni sat C500  poseduje fantastične funkcije koje odgovaraju našim najmlađima do odraslih osoba, takođe poseduje i sertifikat o vodootpornosti ! Fantastičan sat sa fantastičnom cenom za svaku preporuku !

Neke od glavnih funkcija su :

-Merenje otkucaja srca

– Broj koraka

– Notifikacije sa mobilnog telefona

– Merenje izgubljenih kalorija

– Upravljanje kamerom mobilnog telefona

– Bluetooth pozivanje

– Upravljanje muzičkim uređajima

-Sim kartica

Lager: Na lageru

Online poručivanje