SPOLJNA IP WI FI KAMERA E22 * FANTASTIČAN ZUM*

Utisci kupaca (0)

Nema utisaka kupaca za ovaj proizvod.

Ostavite utisak

Ostavite utisakZatvori formu

SPOLJNA IP WI FI KAMERA E22 * FANTASTIČAN ZUM*

363 0

Stara cena: 7800
AKCIJA: 6400 DIN

Poručite proizvod

POŠTOVANI I DRAGI KUPCI!  KUPOVINOM KOD NAS SPOLJNA IP WI FI KAMERA E22MOŽETE APSOLUTNO BITI SIGURNI DA ĆETE DOBITI ONO STO STE NARUČILI U NOVOM STANJU, TAKODJE ĆETE IMATI NAŠE PODATKE NA OTPREMNICI I NI U KOM SLUČAJU NE MOZETE BITI PREVARENI!! NAŠ MOTO JE, VELIKO POŠTOVANJE PREMA KUPCU!

 

Spoljna Wi-Fi IP kamera E22 je jedan od najkvalitetnijih proizvoda na svetu kada su video nadzor lica i objekata. Povezuje se na internet (WiFi) i omogućava da preko svog mobilnog telefona ili kompjutera možete uživo pratiti snimak kamere. Poseduje slot za memorijsku karticu do 32GB. Kamera poseduje visoko kvalitetno sočivo koje obezbedjuje kristalno čistu sliku sa uglom vidljivosti od 60-90° tako da da sve možete videti vrlo jasno i čisto. IC senzori za noćno snimanje su visokog kvaliteta i omogućavaju odličnu vidljivost čak i u totalnom mraku na udaljenosti do čak 15-30m metara. Može se montirati  na zidu uz pomoć držača i šrafova koje dobijate u pakovanju. Poseduje i detektor pokreta tako da neće snimati u prazno već će se uključiti samo kada se u kadru nešto dešava.
Kompatibilna sa: Android, Iphone, iPad, SmartPhone. Kućište kamere je napravjeno od metala, a otporno je na kišu i druge vrmenske nepogode. Po sertifikatu IP68. Memorijska kartica se ubacuje u slot koji se nalazi sa donje strane kamere, ispod hermetičke gumene zaštite. Dozvoljava pracenje i snimanje sa bilo kog mesta u bilo kom trenutku. Kamera je vodootporna.

Pakovanje sadrži: Kameru, strujni punjač, kesica holšrafova i tiplova, držač za kameru, antena za kameru.

Dostava BEX

tel 0649380203

Lager: Na lageru

Online poručivanje