**WI-FI VIDEO INTERFON-7″EKRAN- 2,4GhZ-**OTKLJUČAVANJE I ZAKLJUČAVANJE VRATA BEŽIČNO**NAJPRODAVANIJI MODEL U SVETU**SA EKRANOM OSETLJIVIM NA DODIR** HIT

Utisci kupaca (1)

Otvorite utiske
Dragan Š

Stiglo sve kao po dogovoru ! Hvala

image


Ostavite utisakZatvorite utiske

**WI-FI VIDEO INTERFON-7″EKRAN- 2,4GhZ-**OTKLJUČAVANJE I ZAKLJUČAVANJE VRATA BEŽIČNO**NAJPRODAVANIJI MODEL U SVETU**SA EKRANOM OSETLJIVIM NA DODIR** HIT

192 0

CENA: 22000 dinara
Poručite proizvod

POŠTOVANI I DRAGI KUPCI!  KUPOVINOM KOD NAS  wi-fi video interfon , MOŽETE APSOLUTNO BITI SIGURNI DA ĆETE DOBITI ONO STO STE NARUČILI U NOVOM STANJU, TAKODJE ĆETE IMATI NAŠE PODATKE NA OTPREMNICI I NI U KOM SLUČAJU NE MOZETE BITI PREVARENI!! NAŠ MOTO JE, VELIKO POŠTOVANJE PREMA KUPCU!

NOVO !!! WI- FI VIDEO INTERFON ZA VAŠE DOMOVE,  KOJI PODRŽAVA BEŽIČNO ZAKLJUČAVANJE I OTKLJUČAVANJE VRATA. Sa izuzetno jakim HD infracrvenim zracima, može snimiti sliku i video u veoma nisko osvetljenom okruženju. Wifi video zvono sa 2.4 gHz frekvencijom lansiranja, do 300m udaljenosti prenosa na otvorenom prostoru, poseduje anti- smetnje !  Sa 7″ inčnim TFT monitorom u boji može da automatski slika i sačuva preko 100 fotografija sa DATUMOM I VREMENOM, poseduje odličan mikrofon i zvučnik tako da je razgovor čist i jasan ! Odlična zamena za gabaritne video nadzore sa mnogo kablova ! 

Ekran je velike čvrstoće i takođe OTPORAN na habanje i grebanje, poseduje sertifikat IP68 kojim je otporan na vodu i prašinu!

U paketu wi-fi video interfon dolazi :

1x 7″ monitor (lepo upakovan i obezbeđen)

1x taster za pritiskanje otvoreno/zatvoreno

1x Adapter za spoljašnu kameru

1x USB adapter za unutrašnji monitor

2x BL-5J baterija

1x zaštita za kišu

1x uputstvo

Lager: Na lageru

Online poručivanje