WI-FI ZVONO SA KAMEROM – ORIGINAL PROIZVOD

Utisci kupaca (0)

Nema utisaka kupaca za ovaj proizvod.

Ostavite utisak

Ostavite utisakZatvori formu

WI-FI ZVONO SA KAMEROM – ORIGINAL PROIZVOD

369

Stara cena: 12000
AKCIJA: 9000 DIN

Poručite proizvod

POŠTOVANI I DRAGI KUPCI!  KUPOVINOM KOD NAS WI-FI ZVONO SA KAMEROM –MOŽETE APSOLUTNO BITI SIGURNI DA ĆETE DOBITI ONO STO STE NARUČILI U NOVOM STANJU, TAKODJE ĆETE IMATI NAŠE PODATKE NA OTPREMNICI I NI U KOM SLUČAJU NE MOZETE BITI PREVARENI!! NAŠ MOTO JE, VELIKO POŠTOVANJE PREMA KUPCU!

NEVEROVATNE PERFORMANSE-1 milion piksela- Sočiva HUAWEi ! Želite li da se osećate sigurnim?  Nema problema. Pred vama je wi-fi zvono sa kamerom, sigurnosna kamera za snimanje u realnom vremenu. Sa ovim uređajem uvek ćete znati ko vam zvoni na vratima kuće, stana… Jednostavno podešavanje za bežični daljinski upravljač. Samo povežite ovo zvono na vašu Wi-Fi mrežu da biste videli sve što se dešava na vašim vratima, preuzmite aplikaciju, zatim je povežite sa svojiom kamerom zvonce, možete imati pristup 720P HD video snimku uživo u bilo kom  trenutku i bilo gde!

VREDI DUPLO VIŠE NEGO STO PLAĆATE. Želite li da se osećate sigurnim?  Nema problema. Pred vama je Wi-Fi zvono sa kamerom, sigurnosna kamera za snimanje u realnom vremenu. Sa ovim uređajem uvek ćete znati ko vam zvoni na vratima kuće, stana… Jednostavno podešavanje za bežični daljinski upravljač. Samo povežite ovo zvono na vašu Wi-Fi mrežu da biste videli sve što se dešava na vašim vratima, preuzmite aplikaciju, zatim je povežite sa svojim zvonom, možete imati pristup 720P HD video snimku uživo u bilo kom  trenutku.

Wi-Fi zvono sa kamerom radi sa dve baterije od 18650 koje u stendbaju rade duže od 8 meseci. Baterije možete napuniti USB kablom kada se isprazne.

Novi HD širokougaoni objektiv daje vam jasan pregled celog prostora. 720P HD širokougaoni objektiv kamere sa 166 stepeni, pruža bolji pogled na ulaz. Zvono vam omogućava vam da komunicirate sa posetiocima bilo kada, bilo gde i da koristite dvosmernu redukciju glasa kako bi video i zvuk bili jasniji i pouzdaniji.

Infracrvena noćna vizija visoke definicije i pametna detekcija pokreta koje kamera poseduje, šalju informacije o alarmu na vaš telefon kada neko stane na vašu kapiju, što vam omogućava da ne propustite nijednog posetioca i da čuvate svoj dom sigurnim bez obzira na dan ili noć ili vam daje vremena da pozovete nekog u pomoć ili da pozovete policiju ukoliko je u pitanju neko, za vas, nepoželjan.

Poručite odmah Wi-Fi zvono sa kamerom i budite uvek sigurno u svom domu!

0649380203

Lager: Na lageru

Online poručivanje