Refund

POŠTOVANI KUPCI 

   Proizvod koji kupite od nas imate pravo vratiti u roku od 14 dana ako isti  ima softwerski problem ili drugi problem prouzrokovan fabričkom greškom!  ( vrlo redak slučaj jer sve testiramo pre slanja, ako se desi gore navedeno, apsolutno ispoštujemo! )

  Za sve ponudjene proizvode prihvatamo zamenu u slučaju softwerskog kvara u roku gore navedenom! Zamenu ne prihvatamo usled fizickog oštećenja ili proizvoda koji je ispao, ušla voda, primetno korišćen itd!

   Vraćeni proizvod mora biti  fizički ne oštećen u orginalnom pakovanju sa svim pripadajućim elementima,čvrsto upakovan i pod obavezno sa našom poštanskom uputnicom o dostavi, na kojoj se nalazi datum isporuke i vaši podaci.

 U KOLIKO PROIZVODU  NEDOSTAJE NAŠA POŠTANSKA UPUTNICA ILI JE DOŠLO DO OŠTEĆENJA PROIZVODA I NIJE POTPUN U ORGINALNOJ AMBALAŽI, ISTI ĆE VAM BITI VRAĆEN O VAŠEM TROŠKU. TAKOĐE NE STAVLJATE OTKUP! U KOLIKO STAVITE CENU OTKUPA I NE PLATITE POŠTARINU, TAKAV PROIZVOD NEĆEMO PRIMITI I BIĆE VRAĆEN NA ADRESU POŠILJAOCA I U TOM SLUČAJU PLAĆATE DUPLU POŠTARINU. STOGA VAS MOLIMO DA NA OTPREMNICI NE STAVLJATE OTKUPNINU!!

 Kao kupac snosite troškove koji nastaju vraćanjem robe na našu adresu.  U koliko utvrdimo da je proizvod neispravan a prilikom zamene za novi proizvod, poštarina ide na naš teret.

 Kada primimo proizvod koji ste vratili i utvrdimo da je potpun i onakav kakav smo vam dostavili, i utvrdimo neispravnost, poslaćemo vam u roku od tri radna dana novi proizvod o našem trošku poštarine! Ukoliko želite povraćaj novca jer vam proizvod ne odgovara, Budite apsolutno sigurni da će vam novac biti uplaćen u roku od tri radna dana putem post net uplate na vas broj telefona, isti novac možete podici u najbližoj pošti, ili novac možemo uplatiti na vaš tekući račun.

 Sa potpunom odgovornosti stojimo iza svake navedene stavke.!

O GORE NAVEDENIM ILI SLIČNIM ZAHTEVIMA, PIŠITE NAM ISKLJUČIVO SAMO PUTEM KONTAKT FORME. HVALA!! FORMA KLIK OVDE